Franchiser worden

 

Binnen de Kinderopvang in Nederland zijn er strenge richtlijnen om de kwaliteit en veiligheid van de Kinderopvang te waarborgen. Deze regelgeving zorgt er voor dat je als gastouder aangesloten moet zijn bij een erkend gastouderbureau.

Om jou als gastouder ook de mogelijkheid te geven om in vrijheid te ondernemen volgens de huidige regelgeving, heeft Kinderoase hier de Franche & Free formule voor opgestart. Deze is ontwikkeld in ambtelijk overleg en goedgekeurd door het Ministerie van Financiën.

Administratie

Als franchisenemer maak je gemakkelijk gebruik van ons urenregistratiesysteem. Je noteert op werkdagen je gewerkte uren per kind en aan het einde van de maand verzorgen wij de facturatie aan ouders en de uitbetaling aan jou als gastouder of nanny.

Deze uren, facturen en verdere werkgerelateerde gegevens zijn zichtbaar in jouw online Portabase portaal.

 

Interesse?

Lijkt het je leuk eens vrijblijvend verder te praten? Neem gerust even contact op. We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Kinderoase Franche & Free formule

Zelfstandige in de kinderopvang

Zo werk je met kinderen, kun je een eigen inkomen verdienen én ben je eigen baas. Dat geeft een enorme vrijheid, maar brengt uiteraard ook de verplichtingen van het ondernemerschap met zich mee.

In onze Franche & Free formule sta je er echter niet alleen voor. Zo ontzorgt Gastouderbureau Kinderoase bijvoorbeeld op het gebied van opvoedkundige zaken, risico inventarisaties, opleiding en certificatie, administratie, juridische ondersteuning, uitleen van opvangmaterialen en publiciteit.

Ook organiseren we regelmatig franchise bijeenkomsten. Ook als je zelfstandig werkt, kun je nog steeds leuke collega’s hebben. Fijn om vraagstukken te overleggen met collega ondernemers of even rustig bij te praten.