Een oppas met kinderopvangtoeslag?

Uw vaste oppas kan in aanmerking komen voor de Kinderopvangtoeslag. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt.

Er zijn vele ouders die in de eigen sociale kring een oppas vinden. Fijn en vertrouwd, een persoon die je via via al kent.  Dit start vaak met ‘een paar uurtjes oppassen’. Er kan in de loop van de tijd echter een groeiende vraag aan opvang ontstaan.

Nu bent u natuurlijk van harte welkom om één van onze nanny’s te ontmoeten. Zij verzorgen graag professionele opvang voor uw kinderen. Soms kan er echter de vraag ontstaan om de vertrouwde en inmiddels ouder wordende oppas vaker te vragen.

Mocht uw vertrouwde oppas interesse hebben in het vast opvangen van uw kinderen, kan Kinderoase u daarbij helpen.

Hoe we dat doen?

KENNISMAKEN

 

Een persoonlijke kennismaking

Wij ontmoeten al onze klanten en nanny’s persoonlijk. Zo ontdekken we wat uw gezin belangrijk vindt en waar we u precies mee van dienst kunnen zijn. Daarbij kan het zijn dat uw oppas graag meer oppasuren werkt. Ook deze vraag leggen we vast, net als de eventuele opleidingen/cursussen die eventueel nog kunnen worden gevolgd.

KWALITEIT

 

Klaarstomen voor het echte werk

Een oppas kan vanuit interesse al de juiste opleidingen hebben. Het kan ook zijn dat er hier nog iets bijgespijkerd dient te worden om te voldoen aan de eisen van de overheid. Kinderoase biedt hier uitkomst met de Kinderoase Academy. Ook verzorgen we continu EHBO cursussen en helpen we de oppas met het regelen van de VOG.

KINDEROPVANGTOESLAG

 

Maandelijkse afrekening

Zodra alle contracten naar behoren getekend zijn, gaat de officiële vorm van kinderopvang van start. De opvanguren worden maandelijks gefactureerd, over welke uren u recht heeft op Kinderopvangtoeslag.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij luisteren graag naar uw vraag en proberen hier een passende en betaalbare oplossing voor te vinden. U kunt ons op werkdagen bereiken op 0183 – 610 200 of info@kinderoase.nl.