Ben jij onze leuke, nieuwe collega?

Gastouderbureau Kinderoase is een zelfstandige organisatie die zich al  25 jaar bezighoudt met de bemiddeling voor kwalitatief goede kinderopvang. Er is in ons team ruimte vrijgekomen voor een enthousiaste bemiddelingsmedewerker voor 20-24 uur per week.

vacatures-banner

 

Wat houdt deze functie in?

In deze functie voer je intake- en koppelingsgesprekken met nieuwe (gast)ouders, voer je evaluatiegesprekken om onze kwaliteit te blijven waarborgen, en verzorg je ook de (vrijblijvende) offertes voor ouders. Match je de juiste ouders met een passende gastouder of nanny, volgt er het opstellen van de contracten, zodat alle partijen helder hebben waar ze aan toe zijn.

Naast het hebben van contact met de ouders, gastouders en nanny’s, sta je ook in contact met onder andere gemeenten en de Dienst Gezondheid en Jeugd. De grote verscheidenheid aan contacten maakt dit een afwisselende rol in ons team.

Als bemiddelingsmedewerker organiseer je daarnaast ook de planning van EHBO cursussen en bijvoorbeeld de thema avonden voor onze Kanjers in de Kinderopvang. Zo blijft iedereen bij in kennis en kunde en bouwen we met elkaar aan een mooie, veilige kinderopvang voor de kinderen in de regio.

Om dit te ondersteunen zijn er ook diverse administratieve werkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan de aanvragen voor de registratie van gastouders en nanny’s in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en het aanvragen van Verklaringen omtrent Gedrag.

Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

  • Werving en selectie vraag- en gastouders / nanny’s
  • Plaatsing & contractbemiddeling
  • Begeleiding middels evaluatiegesprekken
  • Diverse administratieve werkzaamheden

 

Waar wij blij van worden:

  • Een HBO werk -en denkniveau en bij voorkeur een pedagogische opleiding
  • Een gedreven, enthousiaste en energiek teamlid
  • Goede contactuele eigenschappen / empathisch vermogen
  • Je bent in het bezit van een auto, zodat je je naar onze (gast)ouders in de regio toe kunt bewegen
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je bent woonachtig in Gorinchem, Giessenlanden, Hardinxveld

 

Wat bieden wij je graag aan:

De functie heeft een omvang van 20-24 uur verdeeld over 3 dagen en een avond per week.  Deze werkzaamheden vallen onder de CAO Kinderopvang (schaal 7) en worden vergezeld door een reis- en telefoonkostenvergoeding.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Lijkt een baan waarin je veel met mensen werkt je leuk? Solliciteer dan naar deze afwisselende baan bij ons gastouderbureau! Richt je sollicitatiebrief en CV aan administratie@kinderoase.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 18 oktober 2023.