Creatieve thema’s voor kinderen

Gastouderbureau Kinderoase draagt met gratis verkrijgbare periodieke thema’s graag een warm hart toe aan alle kinderen, gastouders en gezinnen in Nederland. 

Door samen te spelen, te knutselen of bijvoorbeeld te zingen gaat alle aandacht namelijk uit naar het kind. Deze warme band verdient ieder kind. Mooi meegenomen is daarbij de (cognitieve) ontwikkeling van uw kind(eren), die op deze wijze op vele manieren wordt gestimuleerd.

Hieronder vindt u thema’s die bepaalde perioden/seizoenen meer laten leven. Schroom niet om deze te downloaden, te printen en hopelijk met veel plezier met uw kind te ervaren.

THEMA: DE KOE

IHet voorjaar zit in de lucht, de koeien huppelen weer in de wei! Een mooie reden om weer lekker te knutselen, lezen en zingen. Deze keer gaat het Kinderoase thema over ‘De koe’.

pijltje
de-koe-kinderoase

Voorgaande thema’s vindt u hieronder, waaronder een thema over het weer en Rupsje Nooitgenoeg!

Mocht u vragen hebben over het gebruik of de achterliggende gedachten van de thema-pagina’s, neemt u gerust even contact met ons op.

Of liever even lekker naar buiten?

Check dan snel het Evenement van de Week

Wij verzamelen wekelijks de leukste uitjes met kinderen. Even lekker weg, een frisse neus halen, nieuwe dingen ontdekken.

kinderoase-locatie