In Alle berichten, Gastouders

Gastouder-gezochtInmiddels is er van het jaar 2016 al weer bijna een kwartaal verstreken. Dit nieuwe jaar is goed gestart voor ons gastouderbureau. Na de wat lastige jaren van crisis lijkt de kinderopvang nu uit zijn dalletje te klimmen en trekt de markt aan. Afgelopen week hebben we dan ook al besloten om te adverteren in het plaatselijke krantje van Hardinxveld-Giessendam, het Kompas, om nieuwe gastouders te werven. De geregistreerde gastouders uit Hardinveld waar wij trots op zijn en waar we al jaren mee samen werken zitten nagenoeg allemaal aan hun maximale bezetting, waardoor we graag een samenwerking met nieuwe gastouders op zouden willen starten.
Om als geregistreerd gastouder aan het werk te gaan dient u aan een aantal eisen te voldoen, deze kunt u nalezen op de website: https://www.kinderoase.nl/eisen-gastouder/
Mocht u niet in het bezit bent van een geschikt diploma, dan is er altijd de mogelijkheid om via de Rivor een verkorte opleiding te volgen, namelijk Helpende Zorg en Welzijn, specialtisatie gastouder. Het werk als gastouder biedt u veel vrijheid, uitdaging en voldoening. Als bureau staan wij voor onze gastouders en ontzorgen wij u veelal voor materialen dankzij onze uitleenservcie, verzorgen wij uw registratie, EHBO, VOG aanvraag, verzekeringen, administratie, etc. Met regelmaat hebben wij evaluatie gesprekken bij u aan huis en maken we met u de risico inventarisatie van uw woning. Mocht u geïnteresseerd geraakt zijn om als gastouder aan de slag te gaan, neemt u dan contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een nadere kennismaking.