Kerstvakantie 2019

Welke activiteiten zijn er in de regio?

 

Gezellige dagen met elkaar staan voor de deur. Een knisperend haardvuurtje, lekker eten en misschien zelfs wel een cadeautje. Buiten regent het even, daarna schijnt de zon. Wat gaan jullie deze Kerstvakantie met de kinderen doen? Kijk snel wat er dit keer wordt georganiseerd in de regio:

Gorcums Winterfestijn

Disco on Ice, Peuterschaatsen, IJspret met Anna, Elsa en Olaf en nog veel meer leuks op de Grote Markt te Gorinchem.

Lees meer.

Maak een Meesterwerk

Op 4 januari is er op de Grote Markt in Gorinchem een kinderworkshop om een Meesterwerk te maken. Wat is dat eigenlijk, een Meesterwerk? Kom naar het atelier en maak jouw heel goed gelukte kunstwerk.

Lees meer.

Crazy Spring Paradijs

Een dag klimmen, klauteren en springen op tientallen lucht- en springkussens, dat is leuk! In Dordrecht organiseert Optisport een overdekt springfestijn op 29/30 december 2019 en 2/3 januari 2020.

Lees meer.

Familiedagen Dordts museum

Speciale Peuterrondleidingen, een familieportret maken, spelen in een poppenkast, het kan allemaal. Ontdek de speciale Familiedagen van het Dordts Museum. Een Kerstvakantie vol activiteiten.

Lees meer.

Kerst op de Kinderboerderij

Op zaterdag 28 december en vrijdag 3 januari houdt Bezoekboerderij het Achterhuis een verrassingsmiddag op de boerderij met als thema “Winterfeest op boerderij”. Wat gebeurt er eigenlijk op een boerderij?

Lees meer.

Floris Festival

Tot en met 5 januari draait Slot Loevestein om de TV-serie Floris. Maak kennis met look-a-likes van Floris, Sindala, Lange Pier en vele anderen en de speciale tijdelijke Floris tentoonstelling.

Lees meer.

IJsvrij festival

Bind de schaatsjes onder, geniet van warme chocolademelk of knutsel lekker mee op de woensdagmiddagen. Het IJsvrij festival in Rotterdam heeft een goed gevulde agenda en zelfs een silent disco op ijs.

Lees meer.

Sprookjes van de Haar

Kasteel de Haar biedt deze Kerstvakantie onderdak aan Assepoester en haar stiefzussen. Ga jij een kijkje bij ze nemen in Utrecht?

Lees meer.

Slot Loevestein bij Kaarslicht

Krijg op 27 december of 3 januari een rondleiding bij kaarslicht, gevolgd door een stamppotbuffet.

Lees meer.

World of Dinos

Ontdek ruim 80 dino’s in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Levensechte, bewegende dino’s bekijken, op ze klimmen en meer leren tijdens de speurtochten.

Lees meer.

Warm Winters Blijdorp

Ook de dierentuin gaat in Kerstsferen. Speel lekker binnen in de Biotopia speeltuin, rooster marshmellows op een wintervuurtje, ga in de draaimolen of laat je schminken als jouw lievelingsdier.

Lees meer.

Juf Roos gaat op vakantie

Juf Roos en Gijs komen bij de boerderij van Tante Tulp, maar tante is nergens te bekennen. Wat is er gebeurd? Kom maar kijken, want samen met alle kinderen brengen ze ook dit avontuur tot een goed einde. Op 2 januari een kindervoorstelling, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees meer.

Wintercircus Utrecht

In de Jaarbeurs worden artiesten vanuit de hele wereld verzameld voor een prachtig mooi circus.

Lees meer.

Gezellig dat je er bij bent

Volg ons dagelijks leven gerust hier

FacebookTwitterInstagram

Of maak gebruik van de gratis Creatieve Thema’s.
We hebben zelfs een Creatieve besloten groep voor onze gastouders op Facebook.