Vacatures

Kinderoase zoekt gastouders

Warme, enthousiaste gastouders, welteverstaan. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Bel of mail ons eens voor een vrijblijvend gesprek. Of ontvang iedere week de actuele vacatures in je mailbox.

Schroom niet om contact op te nemen. Ook als er op deze pagina momenteel geen interessante vacatures voor je staan, ben je hartstikke welkom. Na 26 jaar weten we namelijk dat het vacature-aanbod morgen plots héél anders kan zijn.

We koppelen jou graag aan een passend gezin als gastouder of nanny, zodat je zorgeloos kunt doen wat je leuk vindt: met kinderen werken.

Hoe reageer ik op een vacature?

Je kunt ons altijd bellen of mailen om je interesse kenbaar te maken. Dan vertellen we je meer vertellen over de vacature en onze werkwijze. Jij kunt ons op jouw beurt vertellen over jouw kennis en ervaring.

Is er een klik, dan is het natuurlijk leuk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dit doen we op kantoor in Gorinchem, zodat je ook ziet wat je thuisbasis zal zijn. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken we een profielschets van jou als gastouder of nanny.

Hebben we de perfecte match gevonden en zijn je papieren op orde? Dan gaat het avontuur beginnen! Je wordt een steun en toeverlaat voor lieve kinderen.

Onze actuele vacatures:

Ben jij ook een kanjer in de kinderopvang?

Wij denken van wel. Natuurlijk is het belangrijk dat wij ook bij jou passen. Lees daarom gerust eens onze pagina speciaal voor onze Kinderoase Kanjers.