Vacatures

Kinderoase zoekt gastouders

Warme, enthousiaste gastouders, welteverstaan. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Bel of mail ons eens voor een vrijblijvend gesprek.

Schroom niet om contact op te nemen. Ook als er op deze pagina momenteel geen interessante vacatures voor je staan, ben je hartstikke welkom. Na 20 jaar weten we namelijk dat het vacature-aanbod morgen plots héél anders kan zijn.

We koppelen jou graag aan een passend gezin als gastouder of nanny, zodat je zorgeloos kunt doen wat je leuk vindt: met kinderen werken.

Hoe reageer ik op een vacature?

Je kunt ons altijd bellen of mailen om je interesse kenbaar te maken. Dan vertellen we je meer vertellen over de vacature en onze werkwijze. Jij kunt ons op jouw beurt vertellen over jouw kennis en ervaring.

Is er een klik, dan is het natuurlijk leuk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dit doen we op kantoor in Gorinchem, zodat je ook ziet wat je thuisbasis zal zijn. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken we een profielschets van jou als gastouder of nanny.

Hebben we de perfecte match gevonden en zijn je papieren op orde? Dan gaat het avontuur beginnen! Je wordt een steun en toeverlaat voor lieve kinderen.

Onze actuele vacatures:

Voor een gezin uit Sliedrecht zijn wij op zoek naar een lieve nanny die stevig in haar schoenen staat en die de opvang kan verzorgen van drie kinderen; een tweeling van 6 (bijna 7) en hun broer van bijna 10 jaar. Opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.00 uur en tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen, uit school halen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.17.30 uur en BSO voor het oudste kind van 15.15 tot 17.30 uur. Eventueel kan daar de woensdag bij wederom van 8.30 tot 17.30 voor het jongste kind en BSO van 11.30 tot 17.30 uur. Het ophalen van de oudste van school in de Lingenwijk is een pré.

Voor een gezin uit Sliedrecht zijn wij op zoek naar een lieve nanny die stevig in haar schoenen staat en die de opvang kan verzorgen van twee kinderen; een jongen van 10 jaar en zijn broertje van 7 jaar. Er is tevens nog een oudere zus van 12 jaar, maar deze is zelfstandig. De opvangdagen zijn dinsdag en woensdag van 11.30 tot 17.00 uur en tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen, uit school halen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor een gezin uit Sleeuwijk zijn wij op zoek naar een lieve nanny die de opvang kan verzorgen van twee kinderen van 1,5 en 5 jaar. Opvangdagen zijn op donderdag en vrijdag op roosterbasis. Tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen, uit school halen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor een gezin uit Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar een lieve en warme nanny die de opvang kan verzorgen van drie kinderen; een jongen van 4 jaar een jongen van 2 jaar en een meisje van 8 maanden. Moeder werkt onregelmatig in de zorg dus flexibele opvang op werkdagen (vooral middagen)is gewenst. In overleg is een vaste vrije dag mogelijk. Gemiddeld zal het om 40 uur per maand gaan. Tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen, de oudste naar school brengen en uit school halen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor een gezin uit Dordrecht zijn wij op zoek naar een lieve en warme nanny die de opvang kan verzorgen van drie kinderen; een jongen van 6 en een tweeling van 2 jaar. Moeder werkt onregelmatig 28 uur per week. In overleg is een vaste vrije dag en een vaste werkdag mogelijk. Gemiddeld zal het om 35 uur per maand gaan. Tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen, de oudste naar school brengen en uit school halen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor diverse aanvragen zijn wij in Gorinchem op zoek naar lieve en geduldige gastouders

Ben jij ook een kanjer in de kinderopvang?

Wij denken van wel. Natuurlijk is het belangrijk dat wij ook bij jou passen. Lees daarom gerust eens onze pagina speciaal voor onze Kinderoase Kanjers.