Vacatures

Kinderoase zoekt gastouders

Warme, enthousiaste gastouders, welteverstaan. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Bel of mail ons eens voor een vrijblijvend gesprek. Of ontvang iedere week de actuele vacatures in je mailbox.

Schroom niet om contact op te nemen. Ook als er op deze pagina momenteel geen interessante vacatures voor je staan, ben je hartstikke welkom. Na 20 jaar weten we namelijk dat het vacature-aanbod morgen plots héél anders kan zijn.

We koppelen jou graag aan een passend gezin als gastouder of nanny, zodat je zorgeloos kunt doen wat je leuk vindt: met kinderen werken.

Hoe reageer ik op een vacature?

Je kunt ons altijd bellen of mailen om je interesse kenbaar te maken. Dan vertellen we je meer vertellen over de vacature en onze werkwijze. Jij kunt ons op jouw beurt vertellen over jouw kennis en ervaring.

Is er een klik, dan is het natuurlijk leuk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dit doen we op kantoor in Gorinchem, zodat je ook ziet wat je thuisbasis zal zijn. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken we een profielschets van jou als gastouder of nanny.

Hebben we de perfecte match gevonden en zijn je papieren op orde? Dan gaat het avontuur beginnen! Je wordt een steun en toeverlaat voor lieve kinderen.

Onze actuele vacatures:

Voor een gezin uit Giessenburg zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame nanny die stevig in haar schoenen staat en die de opvang kan verzorgen van een tweeling van bijna 1 jaar oud. Opvangdagen zijn maandag en dinsdag van 6.45 tot 16.30 uur. Naar buiten gaan vinden ouders ontzettend belangrijk evenals het lekker bezig kunnen zijn binnenshuis. Tot de taken behoort verder in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Voor een gezin uit Gorinchem zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame nanny die stevig in haar schoenen staat en die de opvang kan verzorgen van twee kinderen van 3 jaar en 13 maanden. De opvang is gewenst op de dinsdag en maandag om de week van 8.30 tot 17.00 uur. Naar buiten gaan vinden ouders ontzettend belangrijk evenals het lekker bezig zijn binnenshuis en een christelijke achtergrond is gewenst. Tot de taken behoort verder in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor een gezin uit Brakel zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame nanny die stevig in haar schoenen staat en die de opvang kan verzorgen van drie kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud. Opvangdagen zijn de dinsdag en woensdag van 7.15 tot 16.30 uur en na de zomer waarschijnlijk de dinsdag en donderdag. Tot de taken behoort in ieder geval het volgen van het dagritme van de kinderen en diverse activiteiten met hen ondernemen. Daarnaast is het uitvoeren van licht huishoudelijke taken gewenst. Spreekt deze vacature je aan en ben je in bezit van een geschikt diploma (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn of soortgelijk), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor diverse aanvragen zijn wij op zoek naar lieve en geduldige gastouders

Ben jij ook een kanjer in de kinderopvang?

Wij denken van wel. Natuurlijk is het belangrijk dat wij ook bij jou passen. Lees daarom gerust eens onze pagina speciaal voor onze Kinderoase Kanjers.